Loading Sündmused
Sündmus on möödas.

25. märtsil ja 22. aprillil kell 17.00-21.00 Restoranis Kolm Sõsarat Karula Lamba-akadeemia eriõhtusöök

Märtsi ja aprilli eriõhtusöökidel teeme kummarduse kohalikule lambalihale. Aprillis on külalistel tund enne õhtusööki võimalik külastada Kõosaarõ talu Karula külas ning uudistada Triinu lambakarjas vaid mõne päeva eest sündinud tallekesi. Seejärel suundutakse üheskoos õhtusöögile.

Lüllemäel on külas vaid 2 km kaugusel asuva Hallimäe lambakasvatustalu ja lihakarni peremees Mats Meriste, kes kõneleb külalistele vestlusringis jätkusuutlikust lambakasvatusest, lamba väärindamisest lihunikutöös ja köögis lambalihaga katsetamisest.

Mats lükkab ümber nii mõnegi müüdi või eksiarvamuse lambalihast. Meie kinnitame tema öeldut erimenüüga, kus särab Karula liigirikastel rohumaadel kasvanud õnnelikelt lammastelt saadud liha.

Õhtusöögil serveerime loetud arvule külalistele 7-käigulist erimenüüd kodumaistest karge aja maitsetest.
Tutvu menüüga siin: www.kolmsosarat.ee/lamba-akadeemia-menyy

Vestlusringis ja õhtusöögil osalemise hind on 79 eurot/külaline, lisandub tellimus joogikaardilt.

Koha õhtusöögil saab reserveerida DinnerBookingus, broneeringu kinnitab ettemaks: https://bit.ly/KS_DB-bronn

Enne reserveeringu tegemist palume tutvuda huvipakkuva eriõhtusöögi lisainfoga meie kodulehel: www.kolmsosarat.ee/syndmused

Karula Lamba-akadeemia eriõhtusöögid on pühendatud Karula rahvuspargi 30. sünnipäevale.

Ürituse Facebook´st leiab SIIT

 

 

***ENG***

 

In March and April, we will focus on local mutton at two special dinners. In April, an hour before the special dinner the guests have a chance to visit Kõosaarõ Farm in Karula village to see newborn lambs.

Mats Meriste, local sheep farmer and butcher of Hallimäe Farm, located only 2 km from our restaurant, will answer all these questions. Furthermore, he will tell our guests about sustainable sheep farming and valorizing of sheep as a butcher, and share his experience in experimenting with mutton in his kitchen.

Mats will bust at least some myths or false beliefs about mutton. We will verify his words with our special menu that showcases from the sheep that have gazed on the biodiverse grasslands of Karula region.

We will serve a seven-course dinner of the flevours of Frosty season to 10 guests.

The food experience costs 79 euros/person. On spot you can order beverages from our drink menu.

Book a seat at the dinner via DinnerBooking, your booking will be confirmed after a successful prepayment: https://bit.ly/KS_DB-bronn

Before making a reservation, please read the description of the event on our home page: www.kolmsosarat.ee/syndmused

The special dinners are dedicated to the 30th birthday of Karula National Park.

 

Foto: Liisi Laanmäe